18 Απριλίου 2024

Διαδικασία Αποστολής – Παραλαβής Χρημάτων

Μεταφορές Χρημάτων μέσω της Unistream

Ο λόγος που η Unistream πέτυχε ως υπηρεσία είναι γιατί κατάφερε να ελαχιστοποιήσει τους χρόνους στις μεταφορές χρημάτων. Για να κάνετε μία μεταφορά χρημάτων αρκεί να μεταβείτε σε ένα κατάστημα Unistream και να ακολουθήσετε την εξής διαδικασία:

  1. Την πρώτη φορά που επισκεφθείτε ένα κατάστημα πρέπει να έχετε μαζί σας ταυτότητα ή διαβατήριο ώστε να εκδώσετε την κάρτα πελάτη της Smartpay που θα την χρησιμοποιείτε κάθε φορά που θέλετε να κάνετε μια μεταφορά  (unistream money transfer). Σε περίπτωση που δεν θέλετε να βγάλετε κάρτα, μπορείτε να χρησιμοποιείτε την ταυτότητα σας.
  2. Για τα στοιχεία παραλήπτη απαιτούνται το ονοματεπώνυμο με λατινικούς χαρακτήρες και το τηλέφωνο του.
  3. Μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή, θα λάβετε ένα μοναδικό κωδικό τον οποίο πρέπει να δώσετε σε αυτόν που στείλατε τα χρήματα.
  4. Μετά από δέκα λεπτά τα χρήματα είναι διαθέσιμα για ανάληψη. Τα χρήματα θα “φαίνονται” στο κωδικό για δύο μήνες. Εάν ο παραλήπτης δεν πάρει τα χρήματα σε αυτό το διάστημα, τότε μόνο ο αποστολέας μπορεί να κάνει ανάληψη το ποσό.
  5. Σε ότι αφορά τον παραλήπτη, χρειάζεται μόνο ταυτότητα και τον κωδικό συναλλαγής για να κάνει ανάληψη τα χρήματα.
  6. Για μεταφορές εντός Ελλάδας συνήθως μπορείτε να στείλετε όποιο ποσό επιθυμείτε.
  7. Για μεταφορές από την Ελλάδα στο εξωτερικό υπάρχει το όριο κεφαλαιακού ελέγχου των 4000 € / ανά άτομο / ανά 2 μήνες.
  8. Μέσω του Unistream money transfers είναι δυνατό να γίνει μεταφορά χρημάτων απ’ ευθείας σε τραπεζικό λογαριασμό ή κάρτες. Σε αυτή την περίπτωση ο χρόνος που θα εμφανιστούν τα χρήματα εξαρτάται από την τράπεζα. Ενδέχεται μάλιστα να υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις.

Καταθέσεις και αναλήψεις με Unistream

Μπορεί η Unistream να μην είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος συναλλαγών με τις στοιχηματικές πλατφόρμες στην Ελλάδα, αυτό όμως δεν μειώνει την ασφάλεια των συναλλαγών μέσω αυτής αλλά και την αξιοπιστία της. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη Unistream για κατάθεση σε στοιχηματική μπορείτε να το κάνετε στην Betshop, η οποία εξυπηρετεί τη συγκεκριμένη μέθοδο.

Μέσα από τον λογαριασμό σας στην Betshop επιλέγετε «Κατάθεση μέσω Unistream Money Transfers» και συμπληρώνετε τον 12ψήφιο κωδικό που λάβατε από το συνεργαζόμενο κατάστημα της Unistream αλλά και το ποσό της κατάθεσης. Σε χρονικό διάστημα από 10 λεπτά έως 3 ώρες τα χρήματα θα έχουν πιστωθεί στον λογαριασμό σας στην πλατφόρμα και θα είναι διαθέσιμα για ποντάρισμα.

Για να πραγματοποιήσετε ανάληψη με Unistream συμπληρώνεται το ποσό που επιθυμείτε και τον αριθμό του κινητού σας στο αναδυόμενο παράθυρο στον λογαριασμό σας στην πλατφόρμα στοιχήματος. Τα χρήματα στέλνονται στο δίκτυο της Unistream Ελλάδος μέσα σε 3 ώρες αν έχετε αιτηθεί ανάληψη μεταξύ 11:00 το πρωί και 21:00 το βράδυ, ενώ μόλις μεταφερθούν, θα δεχτείτε ένα sms στο κινητό σας τηλέφωνο με τον κωδικό του εμβάσματος. Η καινοτομία της Unistream σας δίνει τη δυνατότητα να μεταβείτε σε οποιοδήποτε συνεργαζόμενο κατάστημα από το δίκτυό της και με τον κωδικό εμβάσματος μαζί με την ταυτότητα ή το διαβατήριο σας, να παραλάβετε τα χρήματα σε μετρητά.